Längst hittills

I förrgår em efter jobbet, vi jobbade förkortad arbetsdag, så sprang jag långpass. Det skulle vara det längsta innan maran om ca en månad. 33 km var planen. 

Det var en fantastisk eftermiddag. Solen lös och där jag sprang blåste det knappt alls, fast det blåste rätt rejält just där jag bor. Men redan från start så kändes benen sega. Insåg att det skulle bli tugga dryga tre timmar. Det blev det. Runt 19 km började benen göra ont och sedan blev det segare och segare. Ontet kändes dock inte som “farligt” ont utan mest som trötta muskler eller liknande. Men mentalt var det verkligen en utmaning när varje steg kändes…  Det blev mkt tittande på klockan hur långt jag sprungit. 33km blev det! 

Stel i benen på kvällen var jag när vi sedan gick till årets majbrasa. Men dagen efter kändes det rätt bra i benen! Skönt! Dock känns 42195 meter inte superlockande just nu. 

En fördel m maran är att banan är ganska flack om en jämför med denna sträckning som är rejält brant på många ställen. Se grön kurva nedan. Jag försöker tänka positivt. 😁

 

Advertisements
This entry was posted in Löpning. Bookmark the permalink.

1 Response to Längst hittills

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s