Två böcker i vår

Jag har två vänner som kommer att släppa sina första böcker i vår. Det ska bli så roligt och spännande att få läsa dem! Helt olika kategorier och teman. Båda böckerna släpps efter jul annars hade det ju kunnat bli två favoriter under granen i år.

Den ena är en bok om löpning skriven av Lovisa “Lofsan” Sandström  & Jessica Almenäs – Stora löparboken för kvinnor. Fantastiskt med en löparbok för kvinnor, då mkt annat i träningsväg ofta utgår från mannen som norm. Många av de träninsgprogram som finns inför olika lopp är i regel anpassade för män. Ida “Alla kan träna” har skrivit om detta här.

Den andra boken är skriven av Sara Larsson och heter Den första lögngen. Utklippt från Norstedhs hemsida: “Med Den första lögnen debuterar Sara Larsson med en välskriven spänningsroman kring ett starkt och obehagligt ämne. Den handlar om synen på sexualitet, på ordet “nej” och kvinnans rättslöshet. Den handlar om vår rättskänsla och moral, våra förväntningar och fördomar, och om vår uppfattning om brott och straff.”  

968882_1499468650314538_2138691158077158768_n

Lånad bild – tagen av Fotograf Anna Ledin Wirén.

Sara har många strängar på sin lyra, förutom att vara nybliven författare så driver hon eget företag &  sjunger i bandet brand new logic. Jag har både jobbat på samma företag och spelat i samma band som Sara och tvekar inte för en sekund att denna bok kommer vara minst lika grym som hon är bra på att sjunga!

Det blir en spännande vår på flera sätt. Stort lycka till med era böcker!

Advertisements
This entry was posted in Löpning. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s