Cashewnötsgrädde

För ett tag sedan testade jag att göra cahsewnötsgrädde. Gott som tillbehör till frukt & bär. Jag hade det som tillbehör till jordnötssmörsglassen och mangobitar.

Receptet hittade jag hos “Rawfood för nybörjare

2 dl cashewnötter
2 msk vatten
1 välmoget saftigt päron
Vaniljpulver – efter smak.

Mixa nötterna till ett mjöl. Dela och kärna ur päronet. Mixa tillsammans med vattnet. Mixa till “fluffig” konsistens. Häll ner vaniljpulver och mixa igen. Servera med frukt eller bär.

Image

Image

Advertisements
This entry was posted in Efterätt, Ekologiskt, Recept and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s