Tänja på gränserna

Igår så körde jag ett kortare långpass. (14 km) Under tiden hann jag fundera en del över hur jag har förändrats med inställningen till träning sedan säg knappt 10 år tillbaka. Vi kom hem runt kl 16 från att ha bott på båten i tre dagar. Det gungar i benen, båda barnen grät i typ 30 min när vi kom innanför dörren för att de somnat i bilen men inte kunde sova klart, middag ska fixas, väskor ska packas upp. Ändå var det inga som helst frågetecken, vi skulle båda ut och springa. Frågan var bara vilka klockslag.

Jag minns när jag innan vi fick barn firade en midsommar till havs med några kompisar som hade båt. Jag var helt slut när vi kom hem! Då var det utan barn och väldigt lugnt på festfronten, dessutom ingen träning under de dagarna, vilket jag hann med nu i år, men jag hade inte kommit på tanken att ge mig ut på ett långpass.

Nu blev klockan lite mkt och jag kände mig lite sliten i benen sedan förra veckans dubbla intervallpass på onsdagen så jag bestämde mig för ett kortare långpass på 14 km. Sedan när blev 14 km kort för mig? Ja som sagt, tur att man kan ändra sig fast man passerat 30… 😉 Jag bestämde mig för att springa till Kungsholmen och sedan runt hela ön och tillbaka. Det blev ganska exakt 14 km. Och har jag bestämt mig för att springa runt ja då blir det runt… så jag sprang knappt 1 km (?) på klippor och “trappsteg” uthuggna i berget på Fredhällsklipporna. En intressant sak var att jag innan “bergspasset” kände mig riktigt seg i höfterna och knäna. Men efter klättringen så var det som bortblåst. Ivf i en dryg km efteråt.

Jag lyckades utan några större problem hålla nere tempot också! Ibland är det bra att vara trött! 

20130624-145337.jpg

Advertisements
This entry was posted in Långpass, Löpning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s